fbpx

Dezvoltarea pe Meta si Google a unei clinici private in Iasi

Dorna Medical, o clinică privată situată în nord-estul României, se lupta pentru vizibilitate în fața unor competitori giganți, precum Medlife, Medicover și Regina Maria. Realizarea că eforturile lor de publicitate erau insuficiente i-a determinat să caute o reevaluare completă și îmbunătățirea strategiei lor de publicitate digitală, începând cu un audit aprofundat al reclamelor pentru a identifica zonele care necesitau îmbunătățiri.

Urmând rezultatele auditului nostru, Dorna Medical a început o călătorie publicitară pe două platforme, utilizând atât serviciile noastre Google Ads, cât și Meta Ads.

Obiective:

Reducerea semnificativă a costului per lead.

Generarea de programări țintite pentru specializările medicale cheie.

Protejarea vizibilității brandului în fața strategiilor concurenților.

Creșterea interacțiunilor dintre client și brand pe toate platformele folosite precum: messenger, site, centru de apeluri etc.

Abordarea noastră

Google

Organizarea campaniei: Am utilizat SKAGs pentru un control precis și cuvinte cheie exacte combinate cu un CPC Manual pentru a domina rezultatele căutărilor pentru serviciile de bază, cum ar fi Imagistica și Pediatria, trecând mai târziu la strategia de Maximizare Conversii pentru eficiență.

Audiență și remarketing: Am dezvoltat un profil de audiență semnificativ de mare pentru remarketing prin interacțiunile cu anunțurile și angajamentul organic, folosind Target CPA și CPC îmbunătățit pentru segmentele cu potențial mai mare de conversie.

Meta

Restructurare strategică: Am reorganizat complet contul de anunțuri pentru claritate in reporting si optimizarea algoritmului, campanii țintite, ducând la o generare de lead-uri mai eficienta.

Revitalizarea conținutului grafic: Am direcționat eforturile din partea echipei de grafic design către concepte care rezonau cu audiența, folosind date din auditul nostru si feedback-ul continuu din ad account.

Rezultate

Succesul pe Google Ads: Integrarea extensiei “Apelați Acum” a simplificat semnificativ procesul de conversie, reprezentând 40% din conversiile campaniei. Aceasta, alături de alte optimizări, a dus la o creștere de 24% în apelurile telefonice, o creștere de 10.5% în mesaje și un salt de 73% în completările de formulare web.

Transformarea in contul de Meta Ads : Costul mediu per lead a scăzut drastic cu 79.6%, demonstrând eficacitatea abordării revizuite de publicitate în reducerea cheltuielilor și maximizarea rezultatelor.

Apelurile zilnice au crescut cu 44%

Mesajele pe Meta solicitând programări au crescut cu 22%

Numarul de formulare trimise pe website au văzut o creștere remarcabilă de 97%

Curiozitatea a omorât pisica, dar niciodata o afacere

Vrei să afli cu ce te-am putea ajuta?

Oferim audituri gratis ale conturilor de reclame câtorva afaceri in fiecare lună, același tip de audit care a stat la baza rezultatelor de mai sus.

Dacă dorești să avem o discuție, poți folosi butonul de mai jos pentru a programa o întâlnire.